Sekvens

Jag drömde för ett tag sedan att du sparkats ut på gatan i Lund och tvingades bo i något som kallades den italienska delen på Ryska Huset. det fanns ingen värme, inget vatten, konstiga kvinnor från Östeuropa - som vanligt alltså men skillnaden var att du inte ens fått en nyckel till denna sämre del av huset. Jag bistod genom att låsa oss ute och vi gick och såg en film.

Kommentarer
Postat av: Jakob

Rolig dröm! Som tur var drabbades jag aldrig av den italienska delen av Ryska huset, det låter inget vidare att inte ens få en nyckel. Så illa var det nog aldrig, men illa nog var att bo på samma korridor som M, som brukade snylta på min mat och bjöd in ytterst suspekta kvinnliga gäster till sitt rum. Eller, det var väl snarare han som var suspekt, de stackars "gästerna" hade väl inte så mycket val. Minns du den kvällen då vi satt och söp lite håglöst och lyssnade på hans hackande skivspelare, när han och hans ännu mer suspekta kompis skulle bjuda in ett antal tjejer till festen, och vi insåg vad det var fråga om och fick bråttom att gå? Det var misären i sin renaste form, det.

2008-05-07 @ 13:55:14
URL: http://childejakob.blogg.se
Postat av: Anders

Han bröt sig in hos några i huset också och rusade runt blodig och påtänd. Han brukade ha sex med den motbjudande karaoke-skånskan på trean så väggarna skakade. Det var en farlig typ annars. Han åt makaroner och smör, eller snarare smör med makaroner till. För övrigt byggde jag en stor del av min studenttid på att snylta. Det var roligt när man kunde skinna uppnosiga utbytesstudenter på deras biffar! En annan gång stal jag en hel kaffekanna (som jag dock återlämnade)!

2008-05-07 @ 14:26:40
Postat av: Jakob

Ja, den blodiga incidenten slutade med att han, fortfarande blodig, kom in i rummet hos en sovande tjej och ställde sig och stirrade på henne tills hon vaknade och skrek. Efter det blev han vräkt från Ryska huset för andra gången, ett öde som han bara delar med den där bratkillen som ett tag var misstänkt för mordet på Anna Lindh och fick se sitt liv passera revy i kvällstidningarna.
Ditt snyltande minns jag inte riktigt, förutom att du flera gånger ville att jag skulle täcka upp när du skulle sno papper på Historiska institutionen, vilket jag var tveksam till. Jag tror dock att jag ändå var med där vid något tillfälle eftersom du lovat mig en folköl i solen efteråt.

2008-05-08 @ 08:46:20
Postat av: Anders

Det var enklast att sno papper på konstvetenskapen, men det stämmer att du också var med på historiska!

2008-05-08 @ 14:40:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0